• Mentometer Bild

    Frågor & svar

svende

icon_support

Klicka här för att köra vårt online support verktyg

Varför är ert system så billigt jämfört med konkurrenternas?

Svaret är volym! I elektronikvärlden så är det höga tillverkningsvolymer som möjliggör låga kostnader. Det är ju därför det finns mobiltelefoner som faktiskt är billigare än en mentometerdosa (tyvärr…)! Men, vi vill pressa priserna och har därför valt att sälja mentometersystem från några av världens största tillverkare av mentometersystem. Dessa företag har stora resurser att utveckla både nya produkter och att effektivisera sina tillverkningsprocesser. De har helt enkelt de volymer som krävs för att kunna erbjuda de bästa priserna! Att man dessutom får system i absolut världsklass är det sammanhanget en ytterligare bonus!

Har ni mentometersystem för mac?

Ja, H-ITT systemen kommer med mjukvaran för Mac OS, Windows och Linux. H-ITT CRS mjukvaran är ett helt fristående program vilket innebär att du kan använda det tillsammans med valfritt presentationsverktyg, till exempel Keynote eller PowerPoint. Du kan till och med använda det och ställa dina frågor muntligen eller via svarta tavlan och starta en mentometerfråga helt utan förberedelser. När det gäller SunVote-systemen så levereras de för närvarande bara med Windows mjukvara.

Kan man få testa mentometersystemet innan man köper det?

Naturligtvis! Vi har ett flertal demo-system som ni kan få låna och prova. Kontakta oss så skickar vi ett system till er idag. Ni kan även ladda hem och installera en gratisversion av mjukvaran där upp till 25 personer kan rösta med sina mobiltelefoner, surfplattor eller laptops.

Hur är det med garantier?

Vi har ett års garanti på samtliga produkter och fria mjukvaruuppdateringar.

Får man support om man köper ett mentometersystem från er?

Självklart! Vi säkerställer alltid att ni får systemet installerat och kommer igång med ert mentometrande, allt enligt devisen att ”en nöjd kund är en kund som återkommer och som rekommenderar vårt system till andra.”

Jag behöver ett mentometersystem med specialmjukvara, kan ni ordna detta?

Absolut! Vi har möjlighet att skräddarsy en mjukvarulösning för era specifika behov, antingen själva
eller via partners, exempelvis för användning i TV-produktioner, besökssystem, spel mm. Kontakta
oss för mer information.